Menu

Salut. Bine ai venit!

Asta e rubrica din blog care și-a schimbat cel mai des conținutul. De ce? Pentru că uneori cuvintele nu vor să se așeze perfect. Pentru că sunt o perfecționistă și încerc să mă lepăd de mine și aici lucrez eu cu mine. Zi de zi. Și nu-i ușor.

Pe cealaltă Monica vreau să ți-o prezint. Pe cea care greșește și nu se mustră,  pe cea care chiulește o zi sau o săptămână de la yoga/pilates și nu își reproșează, pe cea care plânge pe înfundate după ce face interviuri cu oameni care o impresionează, pe cea care coase BonBons (vezi aici) și nu reușește să termine comenzile la timp pentru că atunci când nu are energie, nu coase, ca să nu se transmită și celei care va purta accesoriile, pe cea care nu pune presiune pe ea să mănânce sănătos în fiecare zi și nu mai citește etichetele cu lupa și caută să găsească un echilbru.

Despre asta voi scrie aici. Despre cum să fii bine fizic și psihic fără să pui presiune pe tine. Cu informații simple de la specialiștii pe care îi cunosc. Am norocul să fi lucrat 7 ani și jumătate în televiziune la o emisiune medicală și să fi cunoscut mulți medici și să reușesc să „traduc” ce spun ei aici.

Vreau să citești acest blog ca pe un jurnal. Un jurnal de sănătate pentru femei.

 

Monica

Sănătatea pe primul plan

Descarca E-Book-ul


*prin descărcarea eBook-ului, ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR.