Warning: Use of undefined constant _COOKIE - assumed '_COOKIE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r35223moni/public_html/bonbons/wp-content/themes/moose/includes/sidebar/sidebar.php on line 233
About Me – BonBons by Monica Rădulescu

mdp_9004
Povestea BonBons

BonBons by Monica Rădulescu

Bine ai venit!

Mă bucur că ai ajuns în „cofetăria” virtuală BonBons. Sunt Monica și din anul 2015 creez nu doar niște accesorii, ci povești cusute cu mărgele de sticlă.
Colierele s-au născut din poftă de dulce și dor de copilărie, așa cum îmi place mie să spun. Poftă de dulce este mai mult decât evident de ce. Colierele seamănă cu niște bombonele și chiar au nume care te duce cu gândul la dulciuri. Atenție! Creează dependență, dar pe cuvânt că nu îngrașă.
De ce dor de copilărie? Am vrut să readuc cumva o parte a copilăriei mele în care eu coseam mărgelele pe care nu le mai folosea mama pe diverse materiale. În plus, îmi amintesc că mereu am meșterit tot felul de accesorii. Mi-au revenit amintirile acestea în timp ce filmam pentru rubrica handmade de care mă ocupam la un moment dat la televiziunea la care lucram. Am început cu un colier, pe care l-am făcut pentru mine. Nu arăta el prea grozav, dar am primit multe aprecieri din partea prietenelor. Asta m-a motivat să mai fac și așa am ajuns să cos, cred, sute de coliere. Toate gândite să aducă un plus de culoare, dulce și feminitate oricărei ținute care să fie purtată de dimineața  până seara. Și asta pentru că accesoriile satisfac poftele oricărei femei pasionate de fashion.

Am investit timp, dar și mai mult suflet și clientele spun că se simte și asta nu poate decât să mă bucure.

Follow me on Facebook

Nu aveti nici un produs.