About me

Bun găsit,

Cine sunt eu? Un jurnalist pasionat de scris și de comunicare care și-a făcut curaj să vă invite aici după doi ani în care blogul a existat fără să aibă vreun conținut. Decizia de a deschide blogul a venit în luna iulie, când mi-am dat demisia din televiziune. Am spus stop și am luat o pauză de la tot ce făceam. A fost ușor? Delooooc. Televiziunea și presa, în general, ți se bagă pe sub piele cum nu îți imaginezi și e greu să ieși din mirajul ăsta frumos și, uneori, nesănătos.

Am lucrat în televiziune 11 ani, dintre care ultimii 7 ani și 5 luni la Digi24. Aici am crescut cel mai mult din punct de vedere profesional. Am făcut parte din echipa de sănătate a emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe’’ până la sfârșitul anului 2018. Am scris poveștile medicilor care luptă cu sistemul sanitar defect, dar și ale oamenilor simpli, ca mine și ca tine, care și-au schimbat stilul de viață și îi inspiră prin acțiunile lor pe cei din jur. Începutul lui 2019 a venit cu o mare provocare: realizarea emisiunii de lifestyle Ultraviolet. De la concepere, prezentare, filmat materiale – totul a fost o nebunie frumoasă pe care o voi povesti la un moment dat.

Am pornit blogul din dorința de a împărtăși cu cât mai multă lume povești. Povești ale celor care inspiră. Chiar am avut norocul să cunosc o mulțime de oameni fantastici până acum și abia aștept să le aștern aici istorisirile.

Vom vorbi și despre sănătate (toate articolele le veți găsi în rubrica special creată pentru asta, #vitaminaS), dar și despre cum să trăim sustenabil. Vom cunoaște artizanii handmade din țara noastră și am început chiar cu povestea proiectului meu de suflet, mic și dulce, așa, ca un copil: BonBons. Am creat aceste accesorii inițial dintr-o nevoie de relaxare, care s-a transformat mai târziu într-o nevoie de a îndulci orice ținută.

Cam atât. Inspirație să fie, nu? Este unul dintre cuvintele mele preferate la care țin mult. Așa cum sper să se țină și el de mine. Cât mai mult timp.

Cu bucurie,

Monica

PS: mă găsești și la adresa de mail monicaradulescu@ymail.com, iar dacă vrei să „deguști” BonBons, hai în shop. Vezi detalii mai jos.