About me

Bine ai venit pe blogul meu!

Cine sunt eu? Eu sunt Monica, un jurnalist pasionat de scris și de comunicare care și-a făcut curaj să te invite aici după doi ani în care blogul a existat fără să aibă vreun conținut. Decizia de a deschide blogul a venit în luna iulie, după ce mi-am dat demisia din televiziune. Am spus stop și am luat o pauză de la tot ce făceam. A fost ușor? Delooooc. Televiziunea și presa, în general, ți se bagă pe sub piele cum nu îți imaginezi și e greu să ieși din mirajul ăsta frumos și, uneori, nesănătos.

Am lucrat în televiziune 11 ani, dintre care șapte ani și jumătate la Digi24. Aici am crescut cel mai mult din punct de vedere profesional. Am făcut parte din echipa de sănătate a emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe’’ până la sfârșitul anului 2018. Am scris poveștile medicilor care luptă cu sistemul sanitar defect, dar și ale oamenilor simpli, ca mine și ca tine, care și-au schimbat stilul de viață și îi inspiră prin acțiunile lor pe cei din jur. Începutul lui 2019 a venit cu o mare provocare: realizarea emisiunii de lifestyle Ultraviolet. De la concepere, prezentare, filmat materiale – totul a fost o nebunie frumoasă pe care o voi povesti la un moment dat.

Scriu aici despre sănătate pe înțelesul tău (toate articolele le vei găsi în rubrica special creată pentru asta, #vitaminaS), dar și despre cum putem trăi sustenabil. 

Cam atât. Inspirație să fie, nu? Este unul dintre cuvintele mele preferate la care țin mult. Așa cum sper să se țină și el de mine. Cât mai mult timp.

Cu bucurie,

Monica

PS: mă găsești și la adresa de mail monicaradulescu@ymail.com, iar dacă vrei să „deguști” BonBons („bomboane” de purtat – cusute de mine), hai în shop. Vezi detalii mai jos.